Din bag är tom

Home

Kundtjänst

 Köpvillkor 

WLB Group AB (556859-2256) bedriver verksamheten Welovebeauty.se. Nedanstående betalningsvillkor avser verksamheten. Moms på 25 % ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder 2 olika sätt att betala ditt köp. Kortbetalning (VISA, Mastercard och American express) samt faktura(Klarna). För att ingå avtal med Welovebeauty.se skall man vara över 18 år. Är man minderårig krävs målsmans tillstånd. 
Vid eventuell tvist kommer Welovebeauty.se följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer!

Klarnas Köpvillkor

Leveranstid

Leveranstid för Posten är i normal fall 1-3 arbetsdagar men deras leveranstid kan variera utan att Welovebeauty.se kan påverka det.
 Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer. Det är ett krav att alla paket skall hämtas ut med giltigt legitimation dvs. ID-kort, körkort eller pass. Detta är postens regler och villkor och inget som man kan frångå. Om mottagaren av paketet saknar giltigt legitimation kan dessvärre paketet inte hämtas ut.

Rea/Erbjudanden

REA gäller så långt lagret räcker. Erbjudanden utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker.

Orderbekräftelse/Kvitto

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst, när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat.

Reklamation

Vid alla typer av reklamationer ska Welovebeauty.se kundservice kontaktas innan någon vara returneras av Kunden. Varor som returneras skall ALLTID skickas i originalförpackningen eller likadan förpackning för att klara transporten. Wlb Event AB tar inget ansvar för varor som emballerats undermåligt av Kunden. Kontakt tas via support@welovebeauty.se och kunden får då instruktioner för hur varan ska skickas.

Returadress för varor:

WLB group AB / Welovebeauty.se
c/o SEO Design AB
Vera Sandbergs Allé 2 A
411 33 Göteborg
Kontakta oss först vid ev. retur

Ångerrätt

Ångerrätt gäller ej för produkter inom hudvård, makeup och hårvård p.g.a. hygieniska skäl. I övrigt gäller enligt Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten innebär att Kunden har rätt att ångra köpet genom att sända ett meddelande till support@welovebeauty.se . Ångerfristen räknas från den dag kunden tar emot varan. Ångerrätten innebär att kunden får undersöka produkten men inte använda den; om så sker förfaller rätten att ångra sig. Returnerad vara skall därför vara i obruten förpackning liksom i oanvänt och oskadat skick. Varor som är öppnade eller där plomberingen är borttagen ersätts inte. Fraktkostnaden för att skicka tillbaks produkten till Welovebeauty.se står kunden för. Om kunden utövar sin ångerrätt betalar Welovebeauty.se tillbaka vad kunden har betalat senast inom 30 dagar från det att varan mottagits av Welovebeauty.se. Hos Konsumentverket hittar du en ytterligare information om Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) .

Produktinformation

Den produktinformation som anges vid varje produkt är från tillverkaren eller distributören. Produktinformationen på Welovebeauty.se hålls så uppdaterad som möjligt men Welovebeauty.se kan inte på något sätt ansvara för att den är korrekt. Är kunden på något sätt osäker på produktens innehåll e dyl., bör denne i första hand kontakta tillverkaren och i andra hand Welovebeauty.se’s kundservice. De omdömen som finns i produkttexterna är antingen tillverkarens, testarens eller Welovebeauty.se’s och dem är subjektiva. Med detta kan dem inte användas som ett argument för att häva ett köp.

Betalning

Vad är säkerhetskod (CVV2/CVC2/CSC)

För att höja säkerheten uppmanas du som kund att ange de tre sista (American Express 4 siffror) siffrorna som är tryckta i signaturfältet på baksidan av kortet. CVV2 är VISAs benämning och CVC2 är MasterCards benämning. American Express motsvarighet kallas CSC. Andra benämningar som används är säkerhetskod, CVV-kod,CVx eller säkerhetsnummer. Denna kod skickas till kortutgivaren för kontroll och verifiering.

Var hittar jag koden på kortet?

På Visa, MasterCard och Eurocard hittar du koden som är de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida.


Verified by Visa

Verified by Visa är Visas benämning av 3D Secure standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp.

Kortutgivare som har erbjudit sina kortkunder denna tjänst kommer att kunna identifiera och verifiera kortkundens identitet på ett säkert sätt. Kortkunden länkas till sin kortutgivare och får ange användarnamn och lösenord .


MasterCard SecureCode

Mastercard SecureCode är Mastercards benämning av 3D Secure standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp.

Kortutgivare som har erbjudit sina kortkunder denna tjänst kommer att kunna identifiera och verifiera kortkundens identitet på ett säkert sätt. Kortkunden länkas till sin kortutgivare och får ange användarnamn och lösenord.


Klarna-faktura

Handla nu - betala efter leverans!

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 29 kr per köp. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av spännande erbjudanden och tjänster.